Contact

Info over Remolino


info@RemoliNo.nl

Boeking:
C.L van Leeuwen
Siggepôle 5
8493 RD Terherne
Telefoon +31 6 12 28 69 23

Facebookpagina:
RemoliNo houdt ervan wereldmuziekconcerten te geven. Omdat we altijd akoestisch spelen is geen plek ongeschikt. Onze muziek mengt zeer goed met literatuur (verhalen vertellen met muziek Hilly Harms) of poëzie. Zo hebben we in Buitenpost meegewerkt aan een poëzie avond met Willem Wilmink in de hoofdrol.

We hebben ook zeer inspireren samengewerkt met dansers. Waarbij de voorstelling een organisch geheel werd tussen danser en muzikant. Danst de muzikant of maakt de danser muziek....?

RemoliNo met Theaterdansgroep DuendeFeesten, Diner:

Daarnaast spelen we veel op feesten. Een huwelijksfeest (wie wil er niet de kerk binnenkomen met begeleiding van orgel en panfuit) of zomaar een feest met live muziek, met RemoliNo erbij krijg je een geweldige sfeer...

Op de gekste plaatsen hebben we gespeeld. Bijvoorbeeld voor een koe die 100.000 liter melk heeft gegeven. Of als muzikale begeleiding bij een kanotocht. Of bij Stevan Serk bij het ochtendkrieken van de langste dag op 21 juni. Kortom organiseert u een feest en heeft u een idee, laat ons meedenken.

Thema avond:

Van galafeest tot zigeuneravond. Van Gallische avond tot wijnproef avond... Organiseert u een thema avond en zoekt u een bepaalde sfeer dan kan RemoliNo die prachtig kleuren. De muziek uit elk land roept zijn eigen sfeer op.